vad var det för nått?

Ja vad var det för nått? :o
Jo detta är vad som var irullan i bubbelplast.


En Azusa nendoroid från www.okaeri.se ägaren har verkligen en bra affärsidé med att ta in 100 % figurer/dockor/saker från japan istället för då många som säljer bootlegs. Jag själv har 4 bootlegs då tre av dom jag trode var äkta innan jag fick det hem i brevlådan >_>
Det är en stor skillnad kan jag ju helt säga!Detta klistermärke ska du kolla efter ifall du vill veta om det är äkta!Hon är så söööt!<3<3<3Nu ska jag dreggla lite till på min figur och sedan lägga mig xD
Så godernatter!!!
Dagens video får bli en DesAndNate video xD
Dööör dom är så bäst!!

Plugg plugg

Han aldrig skriva något igår då jag panik skrev min so uppgift , så sitter här i skolan och är glad att vi fått en vecka till på oss och nu får reda på vad ja ska förbättra i min text.

Det är verkligen väldigt jobbit just nu i skolan då man har en sak efter en annan sak som ska vara klart.
Har två prov på gång till lucia och en bok som ska läsas ut tills innan lucia och ska redovisas.
Ska även byta mitt språkval till engelska då jag anser att franskan ger mig inget alls i både betyg eller kunna tala språket.
Kan några meningar och ord men inget som skulle kunna få mig ett högre betyg än G.

Men har en jobbig förmiddag framför mig med tre lektioner efter det så ska jag dra till Mora och även hoppas på att min sak jag beställde har kommit idag, kan aldrig sluta vänta x] Skulle verkligen göra min dag om den ligger i brevlådan hemma när jag går hem till lunch.

Nu ska jag fortsätta jobba och sedan kolla om jag hinner börja på power pointen snart!
TjaaaoTänkte det behövdes lite uppiggande av Saito här x]